پار دانلود

دانلود نرم افزار - برنامه های گوشی - تم گوشی - بازی گوشی آموزش برنامه نویسی - فتوشاپ و ...

پار دانلود

دانلود نرم افزار - برنامه های گوشی - تم گوشی - بازی گوشی آموزش برنامه نویسی - فتوشاپ و ...

بررسی مسائل مهم ICT در کنفرانس مدیریت و راهبری ICT ایران


ایتنا - دبیر نخستین کنفرنس مدیریت ICT ایران: نخستین کنفرانس مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات در پاسخ به نیاز مدیران برای آشنایی با نقش فاوا در راهبری و مدیریت سازمان‌ها و همچنین آشنایی مدیران و ارائه‌کنندگان خدمات فاوا با نیازها و چالش‌های پیش روی این صنعت برگزار می‌شود.


نشست خبری کمیته صنعت نخستین کنفرانس مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با حضور علی ناصری، مدیر کل دفتر امور زیربنایی فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و دبیر کمیته صنعت کنفرانس، مسعود شنتیایی، رییس کمیسیون ICT و تجارت الکترونیکی اتاق بازرگانی و عضو کمیته صنعت و همچنین فرهاد ساده، دبیر کنفرانس و جمعی از اهالی رسانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیر کنفرانس با بیان این که نخستین کنفرانس مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران 10 و 11 تیرماه برگزار می‌گردد، از حضور وزیر ارتباطات و معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم افتتاحیه این کنفرانس خبر داد.

به گزارش ایتنا ساده دبیر کنفرانس، درباره اهداف برگزاری این کنفرانس گفت: امروزه با گذشت نیم قرن از ورود نخستین رایانه‌ها به ایران و گسترش روزافزون سرمایه‌گذاری در حیطه فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی به نظر می‌رسد هنوز نقش فاوا به عنوان ابزار مدیریت و یا به عبارت دیگر مدیریت دیجیتال در کشورمان به خوبی شناخته نشده و بسیاری از ظرفیت‌های این حوزه هنوز مهجور مانده است.
وی هدف از برگزاری این کنفرانس را ایجاد محیط مناسب جهت تبادل نظر علمی، تخصصی و تجربی مدیران و متخصصین ICT دانست که در آن متخصصین و مدیران با روند توسعه و پیشرفت ICT در جهان و کاربردهای آن آشنا می‌شوند و کاربردهای آن جهت رفع نیازهای کشور در بخش‌های مختلف بررسی می‌گردد و گفت: بر این اساس نخستین کنفرانس مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات در پاسخ به نیاز مدیران برای آشنایی با نقش فاوا در راهبری و مدیریت سازمان‌ها و همچنین آشنایی مدیران و ارائه‌کنندگان خدمات فاوا با نیازها و چالش‌های پیش روی این صنعت برگزار می‌شود.

ساده گفت: این کنفرانس با هدف گردهم‌آیی اهل صنعت فاوا یعنی مدیران شرکت‌های این حوزه چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی در کنار محققان، پژوهشگران و استادان دانشگاه این حوزه دو کمیته صنعت و علمی تشکیل داده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 100 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است، گفت: در این کنفرانس یک بخش به ارائه مقالات پذیرفته شده اختصاص دارد و بخشی نیز به سخنرانان مدعو اختصاص یافته است. ساده از برگزاری نمایشگاه‌های فیزیکی و مجازی در حاشیه این همایش سخن گفت و افزود: در حاشیه برگزاری کنفرانس نمایشگاهی فیزیکی با حضور شرکت‌های عرضه‌کننده خدمات فاوا و شرکت‌هایی که پیشرفت چشمگیری در حوزه فاوا داشته‌اند، برگزار می‌شود. همچنین برگزاری نمایشگاه مجازی نیز در این کنفرانس پیش‌بینی شده تا شرکت‌ها، محصولات‌شان را به صورت ویدیویی در این نمایشگاه ارائه دهند.

در ادامه این نشست، علی ناصری، مدیر کل دفتر امور زیربنایی فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و دبیر کمیته صنعت این همایش با اشاره به نام‌گذاری امسال به سال نوآوری و شکوفایی گفت: فاوا علاوه بر آن که می‌تواند خود نوآور باشد، زمینه نوآوری را در سایر حوزه‌ها نیز فراهم می‌آورد. وی افزود: فاوا بستری است که ما را در مرز دانش قرار می‌دهد و شرایط تحول و نوآوری را فراهم می‌آورد.
ناصری افزود: فاوا همچنین بستری برای تبادل نظر محققان تمامی حوزه‌ها فارغ از محدودیت زمانی و مکانی ایجاد می‌کند. اما با همه این قابلیت‌هایی که فاوا در اختیار می‌گذارد، در کشور ما هنوز به منظور بهره‌وری از فاوا مسیر هم جهتی ترسیم نشده و ارتباط میان حوزه‌ها به ویژه صنعت و دانشگاه برقرار نشده است.

مدیر کل امور زیربنایی وزارت ارتباطات گفت: البته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تدوین سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات، چارچوب پیشروی در رشد و توسعه فاوا را تعیین کرده است و ما باید به طور پیوسته در این مسیر گام برداریم.
وی افزود: با تشکیل کمیته صنعت در کنفرانس، مدیران بخش دولتی و خصوصی گردهم آمده با برگزاری نشست‌هایی، پیشنهاداتی در زمینه حل معضلات و گسترش فاوا در کشور ارائه می‌دهند.

دبیر کمیته صنعت با اشاره به لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی در حاشیه همایش‌ها و بررسی مسائل مهم این حوزه گفت: تاکنون 7 نشست تبادل نظر در کمیته صنعت با محوریت موضوعات قوانین و مقررات و استانداردهای فاوا، بررسی نظام صدور و تشخیص و تایید هویت الکترونیکی، بررسی زیرساخت‌های ارتباطی فاوا، چالش و موانع پیش روی صنعت فاوا، پدافند غیر عامل و فاوا وضعیت محتوای الکترونیکی در کشور و بررسی وضعیت خدمات دسترسی به فاوا پیش‌بینی شده است.
وی سپس به تشریح مباحث هر کدام از این نشست‌ها پرداخت و ابراز امیدواری نمود که نتایج بررسی‌های انجام گرفته در این نشست‌ها بتواند برای مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات کارساز باشد.

در ادامه این نشست حاضرین به سؤالات خبرنگاران پاسخ دادند.
ناصری در پاسخ به این سوال که آیا در بخش‌های نشست‌های تخصصی از شوراها و مراکز مرتبط دعوت می‌شود گفت: از مسئولان ذیربط در هر زمینه دعوت به عمل آمده و در همین راستا دبیرخانه همایش با سازمان‌ها و ارگان‌های بسیاری این تعامل را برقرار نموده است.
شنتیایی عضو کمیته صنعت این کنفرانس نیز اظهار نمود: در این کنفرانس ما قصد داریم برای نخستین بار تمامی فعالان فاوا چه در بخش دانشگاهی و چه در بخش صنعت و دولتی‌ها را گردهم آورده، مباحثی که جزو موضوعات کلیدی فاوای کشور است را با نگاهی همه جانبه به چالش‌ بکشانیم و راه حل ارائه دهیم.
وی افزود در این کنفرانس صندلی خالی برای همه تشکل‌ها و سازمان‌ها وجود دارد و همه می‌توانند در برگزاری آن سهیم باشند.

ناصری دبیر کمیته صنعت، در پاسخ به این سئوال که برتری این همایش به نسبت همایش‌های مشابه آن چیست یکی از نقاط قوت این همایش را علمی بودن تیم برگزاری آن دانست و گفت: همین که اساتید بزرگی از سراسر دانشگاه‌های ایران عضو کمیته علمی این کنفرانس هستند و اکثر دانشگاه‌های مهم کشور از حامیان این کنفرانس هستند، نشان از درجه بالای علمی این کنفرانس است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد